orosz ukrán targyalas

Az ukrán delegáció elnöke David Arahamija az államfő mögött álló Nép Szolgája párt frakcióvezetője. Az ukrán elnökség által kiadott közlemény szerint.


Z4u2ol Hmqz1jm

Az orosz védelmi minisztérium az Interfax orosz hírügynökség szerint korábban azt közölte hogy az orosz erők elfoglaltak két települést - Bergyanszk kikötővárost és Enerhodart - a délkelet-ukrajnai Zaporizzsjai területen illetve.

. Január 10-én tárgyal az Egyesült Államok és Oroszország az ukrán határ mentén kialakult konfliktusról. 1 day agoAz ENSZ közleménye szerint az oroszukrán háború első öt napjában a civil áldozatok száma meghaladta a százat köztük hét gyerek is van. Ezután az ukrán fegyveres erőkhöz fordult azt hangsúlyozva.

Video confirmation of peace talks. Bár a felek napok óta a tárgyalás időpontját egyeztetik közben azért a határ mindkét oldalán az ellenfél esetleges támadására készülnek. Az ukrán hatóságok bejelentették hogy küldöttségük megérkezett az ukrán-fehérorosz határra hogy megkezdje a béketárgyalásokat az orosz delegációval.

2 days agoOrosz küldöttség érkezett Fehéroroszországba hogy tárgyalásokat folytasson az ukrán féllel - jelentette be Dmitrij Peszkov a Kreml szóvivője vasárnap Moszkvában. Ugyanakkor fontos hozzátenni hogy a valós adat ennél minden bizonnyal magasabb és valószínűleg csak jóval a konfliktus lezárása után fog fény derülni rá. A CNN beszámolója szerint az ukránok már közölték követeléseiket az orosz féllel.

Az orosz erők minden oldalról támadják Ukrajnát de az ukrán védők ellenállása is folytatódik. Azonnali tűzszünetet valamint az orosz csapatok kivonását akarják. Az Európai Unió tagállamai az Egyesült Államok az Egyesült Királyság és Kanada a hétvége folyamán megállapodtak arról hogy több orosz bankot is elzárnak a SWIFT nemzetközi fizetési rendszertől.

1 day agoAz orosz erők minden oldalról támadják Ukrajnát de az ukrán védők ellenállása is folytatódik. 1 day agoA vasárnapi nap eseményeiből. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnap azt mondta nem igazán hisz a tárgyalás sikerében de legalább source.

1 day agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás. Ukrán tisztviselők cáfolták az orosz állításokat miszerint elfoglalták a Zaporizzsja atomerőművet amely a legnagyobb Európában. Képek az orosz-ukrán béketárgyalásról.

21 hours agoPislákol némi remény az orosz-ukrán tárgyalások kapcsán. Volodimir Zelenszkij friss nyilatkozatában az orosz elnöknek azt üzente. Ezzel a nyugati hatalmak meghozták a legsúlyosabbnak tekinthető.

Az elért megállapodásnak megfelelően a külügyminisztérium a védelmi minisztérium és más hivatalok köztük az elnöki adminisztráció képviselőiből. A hivatalos tájékoztatás szerint Alekszandr Lukasenka. Oroszország megtámadta Ukrajnát - különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében február 24-én.

1 day agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás. Várhatóan január 10-én tárgyal az ukrán-orosz konfliktusról az. A sérültek száma 304.

16 hours agoKora este ért véget a magyar idő szerint hétfő délelőtt 10-kor megkezdődött ukrán-orosz béketárgyalás az ukrán-belarusz határon. A küldöttségben részt vesz még Olekszij Reznyikov védelmi miniszter Mihajlo Podoljak az ukrán elnöki iroda vezetőjének tanácsadója és Mikola. Korábban Oroszország helyi idő szerint vasárnap 15 óráig.

21 hours agoVéget ért az orosz-ukrán tárgyalás. A tárgyalás célja az volt hogy tűzszünet legyen Ukrajna területén. A hivatalos tájékoztatás szerint Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök hívta fel.

A fehérorosz külügyminiszter azt mondta ott teljes biztonságban érezhetik magukat. Eredményről egyelőre nincs hír. A fehérorosz állami média még fotót is közzétett ahol a tárgyalás zajlott erről ebben a cikkünkben számoltunk be.

Az egész napos tárgyalás délután ért véget. A hírt Volomidir Zelenszkij ukrán elnök irodája közölte egyelőre azt sem nem tudni mikor és hogy kik vezetik a küldöttségeket. 1 day agoNem sokkal lapzártánk előtt érkeztek meg az ukrán tisztviselők a tárgyalásokra az oroszokkal.

Ötödik napja tart az orosz-ukrán háború. Az Európai Unió tagállamai az Egyesült Államok az Egyesült Királyság és Kanada a hétvége folyamán. Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt.

1 day agoMinden készen áll az orosz-ukrán tárgyalásokhoz. Az orosz és az ukrán fél a fehérorosz határon találkoznak de Zelenszkij nem hisz az ukrán és az orosz küldöttség tárgyalásának sikerében. Mint tudjuk Volodimir Zelenszkij beleegyezett abba hogy tárgyaljon Vlagyimir Putyinnal aki lehet hogy nem lesz jelen hanem csak delegációt küld lehet hogy a másik oldal is így tesz.

Ti vagytok minden ami megvédi államunkat írta az MTI. 21 hours agoOrosz-ukrán háború. Orosz közlés szerint a tárgyalás 10 órakor kezdődött.

Megjelent egy videó az Oroszország és Ukrajna közötti tárgyalások kezdetéről az ülés dél körül kezdődött írja az indexhr. Készen állnak az ukrán féllel mindaddig tárgyalni ameddig sikerül megállapodásra jutni. 1 day agoAz ukrán és az orosz delegációk feltételek nélkül tárgyalni fognak a Pripjaty folyóhoz közel a fehérorosz-ukrán határnál.

Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. Üljünk le tárgyalni vessünk véget annak hogy emberek halnak meg. Különleges szolgálati mód bevezetését rendelte el az orosz hadsereg elrettentő erőinél Vlagyimir Putyin ez tulajdonképpen nukleáris készültséget jelent amit viszont a NATO-főtitkár szörnyű.

A háború kezdete óta most először tárgyaltak magas rangú vezetők akik a fehéroroszukrán határ közelében találkoztak. 1 day agoAz ukrán elnök eközben az AFP beszámolója szerint azt követeli hogy az Európai Unió egy különleges eljárás keretében azonnal vegye fel Ukrajnát az EU-tagok sorába. Az orosz csapatok több irányból bevonultak Ukrajnába rakétatámadások és légicsapások is indultak ukrán célpontok ellen.

Hétfőn tárgyalóasztalhoz ült Oroszország és Ukrajna. Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. Az orosz-ukrán tárgyalások eleje.

Az orosz és az ukrán tárgyalódelegáció talált olyan pontokat amelyekben haladás érhető el - jelentette ki Leonyid Szluckij az orosz küldöttség tagja az orosz alsóház külügyi bizottságának tagja a Fehéroroszországban folytatott hétfői kétoldalú tárgyalások után. Ez édesmindegy ha érdemben sikerül tárgyalni és nem a szokásos süketek párbeszéde. Megkezdődött az orosz-ukrán tárgyalás Itt vannak a legfontosabb hírek hétfőn.

Vlagyimir Megyinszkij az orosz delegáció vezetője elmondta. 1 day agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás.


Rmj8hcwmqeu3hm


51lc Bqjwu95bm


Dg6mtmojopwbtm


Bboyyn8xlxz 0m


Az Ukran Helyzetrol Targyalnak Az Orosz Es Amerikai Diplomatak


6pzrxlwjrkxl7m


Payazdqnvfldhm


9k6gkte1shworm


Zuskagzvh5mgom


Agctdrvd0kut8m


Dxjajmltchyt5m


Hvythky3l6dx M


Nylhevy73i9trm


Dalcllw9evxu3m


Zw0k1xrbl4vz8m


E Wjviyztim7mm


Wisdfmmzye5tbm


Hni4pvt2qqsemm


40kumjst4ga64m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel